Door Dave Verbeek op 10 maart 2020

Benoeming nieuwe en afscheid oude PvdA-bestuursleden

Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 februari hebben voorzitter George Harteman, secretaris Trijn Warrink en penningmeester Niels Harteman afscheid genomen van hun bestuursfunctie.

Voorzitter Harteman memoreerde samen met Warrink aan de vele campagnebijeenkomsten die een piek vormden in het bestuurswerk, het bijna absurdistisch accuraat doorgeven van gegevens van kandidaat-raadsleden aan de gemeente inclusief zaken die de kandidaten zelf niet eens meer wisten en uiteraard de prettige samenwerking die het bestuur de afgelopen jaren onderling gekend heeft. De voorzitter en secretaris ontvingen een bloemetje uit handen van de Tielse fractievoorzitter Kamiel Gulikers. Penningmeester Niels Harteman kon helaas niet bij de ALV aanwezig zijn.

Opvolgers van de functies van voorzitter en secretaris zijn de PvdA-leden Jolanda Heijmans en Laura Metiary. Beiden zijn al enige jaren lid en hebben onder andere in de Tielse PvdA-raadsfractie gezeten. Zij worden bijgestaan door PvdA-veteraan Jan-Kees Koning. De functie van penningmeester is nog vacant maar wordt voorlopig door de leden van het nieuwe bestuur ingevuld.

Dave Verbeek

Dave Verbeek

De afgelopen jaren zijn de verschillen tussen inwoners in ons land en onze gemeente sterk toegenomen. Oudere mensen hebben veel meer moeite met het vinden van een geschikte baan. Heb je zorg nodig? Reken dan op stevige eigen bijdrages die je moet betalen, ook al moet je rondkomen van een minimaal loon of een uitkering.

Meer over Dave Verbeek

Waar ben je naar op zoek?