Door op 23 juni 2013

PvdA canvast in de wijk Rauwenhof

Op zaterdagochtend 22 juni heeft de PvdA gecanvast in de wijk Rauwenhof in Tiel. Bij het canvassen vraagt de PvdA aan inwoners van een wijk wat ze van die wijk vinden. De PvdA gebruikt die gegevens vervolgens om te bekijken wat er verbeterd kan worden aan de wijk.

Uit de actie in Rauwenhof blijkt dat veel bewoners tevreden zijn over hun wijk. Volgens hen is Rauwenhof een rustige en kindvriendelijke wijk. De bewoners geven aan dat ze er fijn wonen.

Toch konden de bewoners ook wat verbeterpunten opnoemen. Met name in en rond de Harriët Freezerstraat rijden auto’s regelmatig erg hard, wat vooral gevaarlijk is voor kleine kinderen. Op sommige dagen is het bovendien lastig te parkeren in de Harriët Freezerstraat omdat er te weinig parkeerplekken zijn. Ten slotte gaven inwoners van de Nicolaas Beetsstraat dat ze zich regelmatig ergeren aan de hondenpoep die in de wijk ligt.

De PvdA wil op zaterdag 20 juli in andere straten in Rauwenhof langs de deur gaan om met de bewoners te praten. Zo ontstaat een uitgebreider beeld van wat er in de wijk leeft.