Kinderboekenactie

Door Abdel Saddiki op 18 oktober 2021

Eén op de tien kinderen in Nederland groeit op in armoede. Ook in Tiel zijn er veel gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Een cadeautje kopen voor je kinderen is voor die gezinnen een luxe, die ze zich niet kunnen veroorloven.

De PvdA zet zich in om armoede te voorkomen. Op wereldarmoede dag kondigen we aan ook zelf een actie te beginnen. Van nu tot en met 26 november zamelen wij kinderboeken in. De boeken willen we voor 5 december verdelen aan gezinnen die niet zomaar een cadeautje kunnen kopen. Wij zamelen de boeken in bij leden en ieder ander die hier aan mee wil doen.

Wil je ons meehelpen? Heb je misschien zelf nog kinderboeken liggen? Of kan jouw vereniging, school of organisatie ons helpen met het inzamelen of verspreiden van kinderboeken? Laat het ons dan weten en neem contact op met [email protected]. Wij maken graag een afspraak om bij je langs te komen, of om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen.

Abdel Saddiki

Abdel Saddiki

Mijn naam is Abdel Saddiki, getrouwd en de trotse vader van vier prachtige kinderen. In 1987 verliet ik Marokko op tienjarige leeftijd. Jaren daarvoor had mijn vader in Nederland al werk gevonden als gastarbeider, zo heette dat toen nog. Eerst deed hij zwaar en vuil werk in de metaalindustrie. Later werkte hij bij jamfabriek De

Meer over Abdel Saddiki