Door Laura Metiary-Volmer op 14 maart 2016

PvdA Tiel helpt handje bij Scouting tijdens NL Doet

Afgelopen zaterdag 12 maart hebben leden van de fractie en van het bestuur van de PvdA Tiel de handen uit de mouwen gestoken bij Scouting Phoenix. Net als heel veel anderen verzorgden zij die dag klussen voor NL Doet. Na eerder te hebben geholpen bij onder andere de Dierenambulance, de Vier Gravinnen en ’s Heeren Loo, heeft de PvdA Tiel dit jaar gekozen voor de scouting.

Kaja Sariwating, Jolanda Heijmans, Dave Verbeek en ik beten het spits af door het plantsoen op te ruimen. Daarna hebben we servies geteld en van het ene naar het andere gebouw verhuisd. Al snel sloot voorzitter George Harteman aan. Hij heeft tafels geschuurd en geschilderd, die elke week gebruikt worden door jonge scouts.

Rond het middaguur kwam Abdel Saddiki ons versterken. Niet snel daarna volgde ook Nathan Gradisen. Gezamenlijk hebben we een deel van het terrein ontdaan van bladeren en diepere gleuven gemaakt om het clubgebouw te beschermen tegen water.

Het was weer erg leuk werk, ik heb veel geleerd over de scouting en sta volgend jaar zeker weer klaar om al die vrijwilligers die dit werk wekelijks doen, een hart onder de riem te steken!

Laura Metiary-Volmer

Laura Metiary-Volmer

Mijn naam is Laura Metiary-Volmer en ik ben een enthousiaste, sportieve en vooral hardwerkende Tielse. Ik ben in 2010 in de gemeenteraad gekozen. Door mijn werk in de gemeenteraad hoop ik iets te kunnen betekenen voor de maatschappij en met name voor de jongeren. De jeugd is een groep die aandacht nodig heeft en constant gemotiveerd moet

Meer over Laura Metiary-Volmer