Door op 27 februari 2011

Tiel kleurt rood!

Zaterdag 26 februari was in de binnenstad van Tiel de politieke markt, voor de verkiezingen van provinciale staten van woensdag 2 maart. Rond het middaguur kleurde de binnenstad van Tiel zelfs helemaal rood!

Bij de politieke markt hebben alle politieke partijen een kraam, waar mensen informatie kunnen krijgen om hun keuze voor de verkiezingen voor provinciale staten gemakkelijker te maken. Natuurlijk had ook de PvdA een kraam bij de politieke markt in Tiel.

Daarnaast was er vanuit de regio Rivierenland een bus met PvdA’ers uit verschillende gemeenten van de regio die de gemeenten afgingen om de verschillende steden en dorpen rood te kleuren. De PvdA Tiel was goed in deze “slinger” vertegenwoordigd, met het Tielse Statenlid Josan Meijers, wethouder Corry van Rhee-Oud Ammerveld en twee bestuursleden, Mya van Amervoort en Manon van der Wal – Wijbenga
.
Rond het middaguur kwam deze stoet naar de binnenstad van Tiel om deze rood te kleuren. Dat is zeker gelukt!

Maar ook de rest van de dag was de PvdA goed vertegenwoordigd in de Tielse binnenstad. Daarbij verdienen met name raadslid Laura Metiary, de bestuursleden Anneke de Bie en Alex van ’t Klooster, en actief lid Talat Sahin een dikke pluim! Zij hebben de kraam ’s ochtends vroeg mee opgebouwd en gingen pas weer weg toen de politieke markt voorbij was. We gaan er vanuit dat de campagne ook in Tiel een positief effect heeft gehad en dat we aanstaande woensdag een goed resultaat neerzetten!