Lid commissie ruimte en commissie beleidscyclus

Martijn Michielsen

Veiligheid, burgerservice en besturen van de stad/Financiën
Martijn Michielsen

Over Martijn Michielsen

Hallo,

Mijn naam is Martijn Michielsen. Ik ben in 1979 geboren in Maastricht, maar woon al sinds 1999 in Tiel.

Als opgroeiend kind, heb ik leren genieten van het leven zoals het kwam en dat waardeer ik erg. Geld was er vroeger niet zoveel, maar daar heb ik als kind weinig van gemerkt. Wel heeft het ervoor gezorgd dat ik het beter wilde hebben als ik later groot zou zijn.

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en vaak genoeg viel mij op dat gezinnen, waar onverwacht iets in het inkomen verandert, te lang wachten met het aanpassen van hun uitgaven. Soms door schaamte, maar ook door de verwachting dat het snel weer goed zal komen. Wat mij nu opvalt, is dat er vanuit werkgevers en overheden, niet of nauwelijks aandacht wordt besteed aan de gevolgen van het krijgen van 70% van je loon, in plaats van 100%.

Ik vind dat dit moet veranderen en wil me sterk maken voor het bieden van hulp vóórdat het dubbeltje op zijn kant staat.

Daarnaast ligt mijn hart bij muziek, dans, theater en andere kunstvormen en ik zou willen dat iedereen op zoek gaat naar zijn of haar talent. Niet alleen studeren en opleiden voor de arbeidsmarkt, maar vooral je talenten ontdekken, ontwikkelen en benutten. Want als het je lukt je boterham te verdienen met iets dat je leuk vindt en waar je heel goed in bent, ben je een van de rijkste en gelukkigste personen in Nederland.

Of je nu jong, oud of bijzonder bent: LEEF, LEER en HEB LIEF!